MAANRAKENNUSLIIKE

Maanrakennusliike Manninen Oy:n puikoissa on yrittäjä Teijo Manninen, joka on johtanut firmaa jo vuodesta 1999. Koulutukseltaan Teijo on yhdyskuntateknikko.

Miksi Manninen?

Onko maanrakennus mielessäsi? Haluatko tietää hyviä syitä, miksi kannattaisi valita juuri Manninen avuksesi? Vahvuuksiamme ovat rautainen ammattitaito ja vuosien mittaan kertynyt kokemus alalta sekä luotettavuus ja joustavuus. Pestaamalla avuksesi meidät saat ammattitaitoista erityisosaamista, olipa tarpeesi sitten perinteinen maanrakennus tai -siirto, salaojitus tai viemärijärjestelmien asentaminen tai mahdollisesti uusiminen.

Kuten huomaat, on osaamisemme ja tarjoamiemme palveluiden kenttä varsin laaja. Meiltä saatkin kaikki alan palvelut samasta osoitteesta, olipa tarpeesi millainen tahansa. Muista myös maa-aineskuljetuksemme. Toimitamme sinulle soraa, multaa tai hiekkaa tarpeidesi mukaisen erän, suoraan haluamaasi määränpäähän.

Kätevimmin saat meihin yhteyttä tarttumalla puhelimeen ja soittamalla palvelevaan numeroomme 0500 631 455.

Voit myös jättää yhteydenottolomakkeellamme tarjouspyynnön. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin aina mahdollisimman nopeasti.